Oyster parabol


10. juni 2004 Kl. 12:21

Jeg har netop investeret i en Oyster parabol til campingvognen, men da den medfølgende reciver ikke er godkendt af Canal Digital og Viasat, kan jeg ikke købe kort eller kortholder. Andre må være havnet i samme urimelige situation. Hvad gør man?
M.v.h.
Leif Lund

Kommentarer pr. side: Sortering:

Kommentarer (6)


11. juni 2004 Kl. 08:40

Hej Leif.

Er boxen beregnet på "danske" sattelitter? Jeg mener om den evt. er købt i udlandet.

Har selv kigget på Oyster bl.a. i Tyskland, hvor de er betydelig billigere, men ingen kan rigtig svare på, om de kan bruges i DK.

/Clemme,


11. juni 2004 Kl. 11:41

Til Leif Lund

Jeg har i godt et år benyttet Oyster CI 85 parabol og har kort til Canal Digital og Viasat. Jeg har ingen problemer haft, da jeg tegnede abonnementerne.
Ud over du skal købe kortene hos udbyderne, skal du købe en eller to CA monduler hvor kortene skal sætte i - de følger ikke med når man køber Oyster parabolen.
Sidste år holdt jeg sommerferie i Tyskland, Tjekkiet, Østrig og Ungarn hvor jeg kunne se følgende danske programmer: DR1, DR2, TV2 Zulu, TV Danmark, Kanal 5, TV3, TV3+ og DK4. Desuden kan man tage alle danske radiotationer så som: DR1, DR2, DR3, P4 Syd, P4 Kbh. osv. osv.
Oyster parabolen er et rigtigt godt valg - fuld automatisk, nem at betjene - den vil du få meget glæde af.

Til Erik Clemmensen

Oyster parabolen kan også bruges i Danmark, endda med dansk tekst TV og program oversigterne er også på dansk - ingen problemer med det.

Med venlig hilsen

Eigil Jørgensen


16. juni 2004 Kl. 09:47

Tak for de to reaktioner på mit indlæg.
Problemet er forholdsvis nyt, fordi et samarbejde mellem Canal Digital og Viasat er ophørt - vist nok fordi den ene part havde problemer med kodningen i et system, som de to kanaler var fælles om.
Da jeg henvendte mig til min danske forhandler, som havde installeret antennen, var problemet også nyt for dem. Efter en opringning til importøren af Oyster kunne jeg forstå, at problemet ikke var ukendt for importøren og beskeden til forhandlerens personale var: I må ikke bestille flere Oyster-paraboler.
Jeg havde et ekstra problem, fordi en radioforhandler ville snyde Canal Digital ved at opgive et falsk navn på reciveren for at tegne abonnementet, og så bestille en kortholder i udlandet.
Efter fire uger var der intet sket, og jeg krævede at handelen gik tilbage. Jeg fik pengene tilbage for kortholderen, men abonnementet med Digital var mit eget problem.
Andre har været så flinke, at skaffe mig en kortholder "uden om systemet". Det fungerer fint, bortset fra der ikke er danske undertekster på de undenlandske kanaler (Discovery, TCM, Hallmark, m.m.), men der er tekster på de danske, når der vises udenlandske udsendelser.
M.v.h.
Leif Lund


12. februar 2005 Kl. 14:14

Flyttet til denne tråd af Moderator.

Til Eigil Jørgensen, vedr. parabol
Jeg har set dit svar i DCU bladet vedr. Oyster parabol. Du skriver om bl.a. Viasatkort. Har du købt nye kort til campingvognen? Jeg har Viasat på bopælen og på forespørgsel til Viasat, fik jeg oplyst, at man skal købe nye kort til campingvognen. Altså, man kan ikke bare flytte det stationære kort med rundt i verdenen. Jeg har ikke så meget forstand på dette, derfor mit spørgsmål til dig.


12. februar 2005 Kl. 16:25

Jeg var utilfreds, da Canal Digital hold op med at sende i Spanien.
Skrev til dem og fik den besked, at jeg kun havde betalt licens for at se fjernsyn i Danmark.
Men de skrev ikke, at jeg ikke måtte bruge program kortet i udelandet.
Det vil sige at man intet opnår, ved at købe flere programkort til samme udbyder.
M.v.h.


12. februar 2005 Kl. 17:54

Til Jytte Ibsen

Jeg har ingen parabol på min bopæl, så jeg har kun kort til campingvognen.

I princippet kan du prøve om dit VIASAT kort virker i campingvognen - gør den det, er der ingen grund til at købe et nyt.

Med venlig hilsen

Eigil Jørgensen