Campingpladser i Tjekiet


18. april 2010 Kl. 22:43

Er der nogen, der har erfaring vedr. Camping Oasen i Tjekiet. Dansk Bürstnerklub er ved at lægge planer til en tur til Tjekiet foråret 2011.
Skulle der være personer, som har gode tips og forslag til ture i og omkring Prag, kunne det være rart at høre fra jer.
Venlig hilsen
Jens Kolind

Kommentarer pr. side: Sortering:

Kommentarer (9)


19. april 2010 Kl. 09:01

Camping Oasen er en dejlig plads. Lige udenfor pladsen er der busstoppested for busser ind til centrum. Konopiste slot ligger kun 25 km. derfra og rummer et af europas største revirsamlinger, ligeså møbler der er lavet af dyreknogler, slottet er også omgivet af en voldgrav hvor der løber brune/sorte bjørne rundt i. Slottet tilhørte Franz Ferdinand som blev skudt i Sarajevo, og udløste 1. verdenskrig. Ligeså er der ikke langt til Karlstejn ,ca. 50 km.hvor der er masser af krystalbutikker og også et slot på toppen, til konsentrationslejren Terezienstat er der ca. 80 km.God tur til Prag, der er meget at se på


19. april 2010 Kl. 10:13

camping pladser i tjekkiet

hej Jens kolind
du kan bruge denne mail adresse Magdalena@asaptravel.cz, vedkomnede
har i mange år lavet mange ture i hele Tjekkiet for DCU, er dansk talende og laver et færdigt tur progam efter jeres ønske . ligeledes er der dansktalende guider . for yderliger oplysninger 2.kreds@webspeed.dk


19. april 2010 Kl. 20:19

Hej Jens.

Vi lå på Camping Oase 1 uge sidste år.
Det er en rigtig god plads, med en dejlig pool, og pæne og rene servicebygninger, og søde værter, som også kan forstå og tale lidt dansk.....

Og som Ulla skriver er det supernemt at komme med bus til Prag, man kan sågar trække billetterne i en automat på pladsen...., det kan da ikke være nemmere.

Venligst Michael.


19. april 2010 Kl. 20:31

Hej Jens

Camping.Info kan du læse andre campisters vurderinger af campingpladser, herunder af Camping Oase Praha: http://da.camping.info/tjekkiet/prag-stredocesk%c3%bd-kraj/camping-oase-praha-202

Med venlig hilsen
Per Servé
Links til rejsebeskrivelser: http://www.campinginfo.nu/rejsebeskrivelser.html


20. april 2010 Kl. 23:53

Vi kan anbefale Sunny Camp, lidt uden for Prag, nær S bane, pas på lommetyve på S stationen. Campingpladsen er rigtig god, god Rest i gå afstand.
god tur hans


21. april 2010 Kl. 13:40

Hei Jens!
Her kan du finde lidt oplysninger om Prag!
http://hos.djurs.net/camping/andres_rejser/bruns_tjekkiet.htm


21. april 2010 Kl. 14:13

Vi var i Prag sidste år i Påsken og boede på Camping Oase - rigtig dejlig plads.

Vi lavede en serie udsendelser til vores Net-TV derfra og de kan ses her:

http://www.altomcamping.dk/Rejseinspiration/Tjekkiet/Foraar-i-Prag-Del-1.html

Er du mere til at læse, lavede vi også en serie artikler fra vores tur:

http://www.altomcamping.dk/Rejseinspiration/Tjekkiet/Foraarstur-til-Prag-Del-1.html

Mvh
Ann Karina Søby


22. april 2010 Kl. 08:26

Hejsa

Oase er en fin plads.

Af ting i kan se er karlsbroen, rådhuset, knoglekirken i kutna hora http://www.kostnice.cz , bryggerier, en sejltur på Moldau, det gulemarked eller det sorte som ligger tæt på oase, glas fabrikker der er masser af se i prag !!!

Knus Henriette.


22. april 2010 Kl. 16:41

Vi har også været på Sunny Camp, dejlig plads med venligt personale og en god restaurant. Men der er meget trangt, vores bil blev påkørt på pladsen da der ikke var plads nok til at en cv kunne komme rundt og der bliver ikke overholdt 3 m. reglen, så hvis man er sart er det ikke plads man skal vælge.
En advarsel når man skal ind i byen og specielt på Karlsbroen er der meget trængsel, så pas godt på jeres værdi genstande. Selv om jeg var meget påpasselig var det var ved at gå galt for os men i sidste øjeblik fik jeg revet tasken til mig ellers var den blevet tømt.
Hilsen Annelie