Lagunen Camping ved Hals


16. marts 2009 Kl. 19:44

Hej med jer.

Vi overvejer en forårsplads på Lagunen camping. Er der nogle der kender denne. Anbefalinger mm. Vi er en familie med 3 børn på 5,12 og 15 år. Er der også noget for de lidt støre børn??.


Hilsen Inger (Carstens kone)

Kommentarer pr. side: Sortering:

Kommentarer (6)


16. marts 2009 Kl. 20:01

Hej Inger og Carsten

Jeg har været fastlægger på Lagunen for nogle år siden, og dengang var det en fin plads, med mange børn og lege med, en børnevenlig strand, put and take sø lige ved pladsen, ok legeredskaber og ok med rengøring, hvis pladsen ikke har ændret sig, så er det en god plads.

Lars


16. marts 2009 Kl. 21:38

Hej Inge og Carsten.
Vi har været der 2 gange første og sidste. Det er de mest pengegriske lejchefer jeg længe har mødt, det var uden for højsesonen og vi skulle være ude inden kl. 12 eller skulle vi betale for et ekstra døgn, det har vi da aldrig prøvet før, så vi komme ikke igen.

Hilsen Henrik


17. marts 2009 Kl. 08:39

lagunen camping ved Hals

Ja vi har også været der en week-end i 2007. Som Henrik skriver, så kulle vi være ude før 12 om søndagen, sidst i august. De var også noget emsige, da en af deltagerne havde glemt sit bomkort ved udmelding, det måtte han betale et højt gebyr for, selv der kun var ca, ½ time til vi skulle være ude. Vi var en gruppe på otto til ti vogne samlet, og havde meldt vores ankomst, allivel blev vi henvist til teltområdet der er noget ujævnt og kuperet. Med en nødløsning til strøm. Der kunne nemt hav været fundet plads til os et andet sted, Så vi har også været der to gange.
Kirsten Sørensen


17. marts 2009 Kl. 11:35

Pladsen er efter vores mening ved at være "godt slidt" - vi har også oplevet det med en nødløsning til strøm - simpelthen et kabel med hunstik, der "bare" kom op af jorden , og det er simpelthen ikke acceptabelt.
Synd der ikke bliver gjort lidt mere for at holde det hele i orden, for pladsen ligger jo dejligt, men vi kommer der ikke mere.
mvh
Svend


17. marts 2009 Kl. 16:40

Vi kan kun tilslutte os de ovenstående indslag
Vi har været der 3 år i træk det første med de gamle ejere og stadig en god plads men de nye ejere er meget penge griske ....pladsen er ganske enkelt ikke pengene værd ...vi boede der kun da det var tæt på mine forældres sommerhus
Kan ikke anbefales desværre

Venlig hilsen Dorthe


17. marts 2009 Kl. 18:31

Okay.. Jeg tror vi dropper den igen. Tak for tilbagemeldingerne.

Hilsen Inger