Bøsøre Eventyrcamping


24. marts 2008 Kl. 13:47

Hej er lige vendt hjem fra påskeferie som vi holdt på Bøsøre Eventyrcamping, men vi er en del skuffet over pladsen som er kategoriseret som 5 stejrnet, vores indtryk af pladsen, er at den ikke lever op til denne udmærkelse, bla. kunne det se ud som om de slet ikke var klar til at åbne, der var en del lamper som ikke virkede i køkkenet samt loftet var beskidt, i det hele taget lignede det en plads hvor man ikke har lavet nogen form for vinter vedligeholdelse. Alt sammen ting som ikke er en 5 stejrnet plads værdig. det er ligeledes den først campingplads jeg har været på hvor vi skulle betale forud. Det er ikke en plads man skal tage hen på hvis man forventer lidt udover det normale, så heller besøge en af Dcu` pladser de er fuldt på højde med Bøsøre, men en del billigere.

Kommentarer pr. side: Sortering:

Kommentarer (24)


24. marts 2008 Kl. 14:03

Hejsa.
Vi er lige vendt hjem fra Jesperhus ,det var også en skuffelse,de var heller ikke klare til at åbne selvom det er en helårsplads,vi skulle også betale forud.
Hilsen Solveig


24. marts 2008 Kl. 14:27

Hejsa,
vi har været flere gange på Bøsøre camping - kan ikke forstå at det skulle være en skuffelse...men hvis man har forventet grøn græs på denne årstid, så blev man skuffet.
Husk bare, at andre pladser åbner 1.april. Nu er vi på en mindre, helårsplads på Fyn - skulle også betale forud og der er jo også ting, den ikke fungerer som i fuld sommer..

Hilsen Jana med fam.


24. marts 2008 Kl. 15:03

Hej Jane vores kritik har intet med grønt græs eller ej at gøre, men når man vælger en 5 stjernet plads, og er villig til at betale det ekstra (for priserne kan de godt få tilpasset) så må vi vel også med rimelighed kunne forventet at kan leve op til dette.


24. marts 2008 Kl. 16:13

på sin vis kan jeg godt forstå kritikken.
Vi har været på sydsee camping i tyskland, hvilket også var en 5 stjernet campingplads, og der var forholdene endda noget bedre, og badelandet, wauw. Det får bøsøres bassin til at ligne en forvokset murebalje. *GG*


24. marts 2008 Kl. 17:36

Nu er det ikke kun Bøsøre hvor man skal betale forud på. Vi er lige kommet hjem fra Bøjden, der skulle man også betale forud. Der var da også nogle få ting der ikke var klar. såsom badebroen og deres nye minigolf bane. Men det er jo heller ikke lige ting man kunne bruge i denne påske.
Den golfbare tror jeg bliver et Kæmpe kæmpe HIT.!! Den så bare super avanceret ud med en masse rør her og der. en lille sø med lys, sådan en slags prosetør der skal lyse op i himlen. Kunstgræs over det hele. Kunne faktisk godt tage turen fra Sjælland derover bare for at slå konen i en gang minigolf. GG

Men tilbage til det andet.
Syntes at det er i orden, da pladserne også har nogle aktiviteter der skal betales, og når folk betaler så kommer de også, også selv om vejret har været så interesant som denne påske.

/Jesper


24. marts 2008 Kl. 17:51

Hej Hansen og andre

I sidste weekend var vi på Malmø camping og feriecenter. Det er en 4 stjernet campingplads, så vi havde også sat vores forventninger op efter noget lidt bedre. Da vi ankom fandt vi ud af det meste på pladsen var lukket, det eneste, som var åbent var køkkenet, og et herrre- og dametoilet.
Om aftenen var gulvene på toilettet fyldt op med beskidt toiletvand ( jeg vil overlade det til jeres fantasi, hvad det vand indeholdt), men alle toiletter var stoppede med der til hørende oversvømmelse.
Køkkenet var beskidt og ulækkert.
Der skulle være et spillerum for de unge, vi havde 2 teenagere med, men det var lukket.
Jeg ved godt at stjerner har noget af gøre med hvilke faciliteter pladsen tilbyder, og ikke noget med standard, men jeg har da altid en naiv tro på at stjerner og standard hører sammen, når jeg tager afsted.
Pladsen var fyldt op med englændere og polakker, som åbenbart var sæsonarbejdere der og andre steder, og det virkede som om de helt havde overtaget pladsen, og at pladsledelsen havde givet op. Deres børn rendte rundt og bekrigede hinanden med en masse larm til følge, brugte toiletterne som fodboldbane, min søn og jeg har aldrig taget så larmende brusebad før, med gungrende vægge når bolden ramte væggen og skrig og skrål ;-)
Det kan godt være at jeg og min familie er fintfølende, det tror jeg ikke.
Min pointe er at vi betaler fuld pris for opholdet. Sommer som vinter koster det samme på pladsen, så må de faciliteter de skilter med også være åbne, og de må rengøre toiletter og køkkener når det er nødvendigt, samt sørge for at reglerne på pladsen bliver overholdt, ellers bliver det et ubehageligt ophold for kunden.
Hvis de ting ikke kan overholdes, så burde de ikke holde åbent i vintersæsonen.
Vi kommer ikke på den plads igen, vi finder en anden plads, når vi skal besøge vores venner igen.

Med venlig hilsen

Bo


24. marts 2008 Kl. 18:36

Bøsøre Eventyrcamping

Hej alle

Angående Jesperhus, ja så er det også et sted vi aldrig skal hen igen. Vi havde bestilt en forårs sæson. MEN pladsen til vores CV var for lille, adgangsvejene var alt for smalle. Toileterne var ulækkere, Da vi nævnte det til lejrepersonalet blev de sure, istedet for at få rengjort toilerne? Til sidst fik vi nok! Vi fik dog refunderet vores penge. Men jeg ikke anbefale nogen at tage dertil. Nu er vi i Vedersø, en dejlig plads, med nogle kanon gode lejrebestyrer. Iøvrigt er pladsen ren og pæn. Der er okay forhold for både børn/voksne og de lidt ældre campister. Kan varmt anbefales! Mvh Lorentzen


24. marts 2008 Kl. 19:30

Min familie og jeg ankom til Bøsøre sidste lørdag for at holde forlænget påske ferie.

Vi har fra starten fået en god betjening, og er blevet mødt af et positivt værts par. Med hensyn til betaling af vores forårs plads, har vi også fået en aftale der passer os.

med hensyn til køkken, toilet, baderum og vaskeri, har vi benyttet det hele uden problemer, og alt var rent og pænt. Vi var flere gange i badeland, og det hele virkede fint.

Lege pladserne benyttede vi meget, go de virkede som de skulle, når man tager vejret og årstiden i betragtning.

Vi så hele tiden folk der var ved at vedligeholde og rengøre pladsen pladsen.

Resturanten prøvede vi to gange og synes ikke at kvalitet og pris passer sammen. Men hvad vi hørte er at det er et nyt værts par på resturanten, og de har jo lov til at forbedre sig.

Alt i alt har vi en positiv oplevelse af pladsen og værts paret samt deres medarbejdere. Vi glæder os til at komme igen mange gange iløbet af foråret.

Med venlig hilsen
Familien Reinhold


24. marts 2008 Kl. 19:44

Det eneste man vel kan blive enige om, eller jeg ihvertfald kan blive enig med mig selv om er at pris og kvalitet skal hænge sammen.
Hvis man betaler for en 5 stjernet plads, så ønsker jeg at den er i orden når man ankommer. Så nytter det ikke noget at de først begynder at lave forårsrengøring i den første åbne weekend, det har de haft hele vinteren til.
Lisbeth


24. marts 2008 Kl. 20:07

Jeg må give Lisbeth helt ret, der er visse ting som man som min. må forlange er ok. når en plads åbner efter vinterpausen. Det kan ikke være rigitgt at det ligner en "slidt" plads allerede ved åbningen. Og samtidigt kan vi vil også tillade os at have lidt større forventninger til en 5 stjernet plads, disse forventninger opstår bla. af den forhøjede pris i forhold til en alm. 3 stjernet. Jeg vil samtidig sige at vi fik en god og høflig betjening.


24. marts 2008 Kl. 20:37

Hansen og Lisbeth. Kan godt læse at i ikke har været helt tilfredse. Men mon ik vi lige skal lade solens stråler varme deres kolde vinterkroppe. Husk også på at påsken er faldet meget tidligt i år.

/Jesper


24. marts 2008 Kl. 20:53

Nej jeg ligger på en 3 stjernet plads her i foråret og toiletterne er møg kolde, men så sidder jeg da ikke der og fiser den af hele formiddagen. Men jeg har ikke de helt samme forventninger til en lille 3 stjernet plads, som jeg har til en stor 5 stjernet, hvor jeg betaler div miljø gebyre og ekstra høje takster.

Vi er kommet meget på Bøsøre og synes det er en dejlig plads, men det har været i eftersommeren og på camping cheque, og så er prisen o en anden. Og det eneste aber dabei er at deres badeland er slidt og nusset, men som skrevet tidligere holdte vi vinterferie på Südsee ved Soltau, og deres badeland er jo super dejligt og svært at leve op til.
Jeg giver kun trådstarter ret i at når man forlanger 5 stjernet priser, så må de sgu også levere varen, han kan jo ikke bruge til noget at pladsen først er up to date om et par måneder, han betaler jo fuld pris!!!!!!!

Det er jo lidt det samme som at gå på restaurant. Selv om du kommer som den først gæste, forventer du vel alligevel at din mad er varm. For du betaler det samme som dem der kommer 3 timer senere, hvis I forstår metaforen :0))

Lisbeth


24. marts 2008 Kl. 21:06

Kære Hansen

VI har også været på Bøsøre i påsken, og var godt tilfredse. Der var strålende vejer de første 4 dage.

Desværre kan vi ikke genkende din kritik.
- Vi skulle ikke betale forud.

- Vi oplevede en udsøgt service og meget venlige ansatte.

- Maden på resturanten var god til prisen.

- Badelandet var ryddeligt og virkede meget rene.

- Alt var i god stand og god vedligeholdt.

- Elpærer knne knapt nå at gå i stykker førend de blev skiftet.

- Det eneste der ikke var i orden var playstationrummet, hvor der dels var koldt og flere maskiner virkede ikke. VI fik ikke sagt det til de ansatte og derfor synes jeg ikke man kan tillade sig at klage over dette.

Jeg synes det da er ærgeligt for jer, og er ikke i tvivl om at de er sådan I har oplevet dette. Fik i talt med pladschefen om det, og hvad sagde ham til jer?


24. marts 2008 Kl. 23:53

Vi boede på Bøsøre sommeren 2006 og 2007. Sommeren 2006 var vi meget imponeret - standarden var fin - DET var den ikke sommeren 2007

Bruserne i familiebaderummene sprøjtede op på loftet.

rengøringen var ikke som man kunne forvente

det var begyndt at se slidt ud (mangler vedligeholdelse)

Sæbeautomat virkede ikke ved håndvast (tømning at kemiske toiletter) som I sikkert kan regne ud er vigtigt (værtspar blev gjort opmærksom på det 2 gange men intet skete.

Jeg mener Bøsøre skiftede værtspar 2006/2007 men hvis de ikke får hævet standarden kommer vi ikke mere - til over 3000 pr. uge!!!


25. marts 2008 Kl. 08:19

Hej Lisbeth. Har du et link til hjemmeside på den campingplads i sydsee? Den lyder lige som noget for os. Mvh. Jes


25. marts 2008 Kl. 08:24

Jep

http://www.5-sterne-camping.de/ssc_site/index.htm

Og sørg for at gå efter deres pakketilbud hvor alt er incl. altså 4 pers, cv, strøm og 3 timers adgang til badelandet hver dag.
Det er en kæmpe stor plads, men en stor bade sø, og jeg kunne ikke forestille mig at komme i højsæsonen. Men som uden for sæsonentur er det et super sted, for så er der ikke så mange mennesker.
Lisbeth


25. marts 2008 Kl. 13:27

Hej Jes

Kan kun gi' Lisbeth ret .....det er en' KANON plads, vi har været der 2 gange.
ALT har bare været til de 5 stjerner ...
Vi var der omkring uge 27/28 i 2006 , og det var helt okay , ingen kø eller vente tid ved bad m.m ..... alt var osse pænt ren.
Hver morgen inden kl. 7,30 gik der 2 - 4 mand rundt om søen og gjorte ren.
Så i kan roligt ta' der ned om sommeren ........... vi var i 4 - 5 dage på vej hjem fra syden .........

MVH. ... B.Nielsen


25. marts 2008 Kl. 13:29

Hej Jes

Her er lige et fra pladsen , som du kan se er det pæne store pladser ......

SÅ PRØV DET .....

MVH. ... B.Nielsen


25. marts 2008 Kl. 15:23

Nu er jeg sltså blevet lidt nys, hvor ligger den der plads.? Ved godt at det er i Tyskland men oppe eller nede??

/Jesper


25. marts 2008 Kl. 15:58

den ligger syd for hamborg men nord for hanover, og meget tæt på motorvejen, ca 10km fra motorvejen


25. marts 2008 Kl. 17:18

ok det er jo ik så langt fra Kjøbenhavn. Lol Den må vi prøve en dag vi har 5-7 dage fri

/Jesper


25. marts 2008 Kl. 17:24

Vi var på Bøsøre sidste år i Kr himmelfartsdagene, solen skinnede og det var dejlig varmt, men vi var alligevel skuffede.

Vi havde bestilt en stor plads, men til alt held behøvede vi ikke at have fortælt på, der var nemlig ikke plads til det.

Det ene af vores kort virkede ikke, og det er P... iriterende at stå i Adamkostume og opleve at det varme vand udebliver.
Desuden mener jeg godt at man kan forlange at der er en krog i væggen eller en lille hylde til ens tøj i baderummet.

Min kone er handicappet og bruger enten rollatot eller el-scooter, og der var kun 2 steder hun kunne komme op/ ned på fortovet.(1 i hver ende).
Så vi kommer der ikke igen om de så havde 10 stjerner.

Hilsen Lars


25. marts 2008 Kl. 18:47

Vi var på Bøsøre i efterårsferien 2007, fik som vi havde bestilt en stor plads til vores CV, og havde intet at klage over, der var pænt, rent og gode aktiviteter til ungerne. Vi skulle også først betale da vi forlod pladsen. vh Kresten


27. marts 2008 Kl. 12:48

Hej igen,
kan kun godkende overstående.Hvad angår rengøringen af toiletter - der har vi oplevet, at selve campister har svinet dem til, "glemt" at lukke døren - så der var koldt og beskitd. Men ganske ærlig - hvad med lidt hensyn og forståelse istedet for evige brok og sure minder?Sterne er ikke alt...

MVH Jana